یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴

ورود اپراتورهاي وايمکس بازار اينترنت را محدود نمي‌کند

صادق زاده

سه شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۴:۰۰


رييس سابق کميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي بر لزوم استفاده از تجارب نيروهاي متخصص داخلي براي کاربردي شدن سرويس اينترنت وايمکس در کشور تاکيد کرد و گفت: به طور قطع ورود وايمکس به عرصه اينترنت پرسرعت کشور باعث محدوديت سرويس ADSL نخواهد شد، چرا که هر يک از اين تکنولوژي‌ها بازار خود را دارد و هر خدمت رساني که بهتر ارايه سرويس کند از سوي کاربران انتخاب مي‌شود.

وايمکس نيوز - رمضانعلي صادق زاده، معاون صنايع پيشرفته سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران با بيان اين مطلب گفت: در حال حاضر ارايه سرويس وايمکس به صورت ثابت امکان پذير شده که شايد در نگاه نخست تفاوتي با سرويس ADSL نداشته باشد اما با گسترش اين فناوري و ارايه سرويس وايمکس سيار از سوي اپراتورها، اين تکنولوژي جاي خود را ميان مردم باز خواهد کرد.
وي با تاکيد بر اينکه لازمه ورود هر تکنولوژي به کشور، فراهم کردن ساز وکارهاي مربوطه در بخش‌هاي حقوقي و فرهنگي خواهد بود، ادامه داد: در ارايه اينترنت پرسرعت وايمکس، نسل سوم و چهارم موبايل، نبايد تنها به عنوان مصرف کننده اين سرويس‌ها بود بلکه بايد با استفاده از توانمندي‌هاي داخلي اقدام به انتقال دانش فني و توليد تجهيزات در داخل کشور کرد.
صادق زاده با بيان اينکه از توانمندي نيروهاي انساني متخصص در کشور مي توان براي نصب، راه اندازي و بهره برداري اين شبکه منتفع شد، گفت: در فرآيند انتقال تکنولوژي نيز بايد قدم هاي محکم تري برداريم.
معاون صنايع پيشرفته سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران با اشاره به اينکه وايمکس به عنوان فناوري جديد در حوزه اطلاع رساني در دنيا مورد استفاده قرار گرفته، گفت: تنها در شرايطي مي‌توان از اين سرويس در کشور بهره مناسب برد که خود را محدود به بهره‌برداري شبکه نکرده و فرصت بهره‌برداري را در بازار و به نيروهاي کارآمد نيز بدهيم.
رييس سابق کميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: به طور حتم بخشي از تجهيزات شبکه وايمکس قابل توليد در داخل کشور خواهد بود و مسوولان بايد در اين موارد و در بخش تحقيق و توسعه از بخش خصوصي توانمند استفاده کنند.
وي با تاکيد بر لزوم تعرفه گذاري مناسب وايمکس با توجه به جاي گيري آن در سبد خانوار ايراني گفت: ساز و کار تعرفه‌اي ورود اين فناوري جديد به کشور بايد از سوي سازمان تنظيم مقررات ارتباطات و نيز شوراي ملي رقابت مورد بررسي دقيق قرار گيرد.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو